درج آگهی رایگان| ثبت آگهی| نیازمندی| آگهی نامه | در 118

ویزای دانشجویی چین

ویزای دانشجویی چین

آگهی رایگان
  • سرگرمی و فراغت تور و چارتر
  • قیمت کل : توافقی
  • نوع : فروشی
  •  email
  • email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
  •    تهران تهران
  • 37 بازدید

 بهترین راه گرفن ویزای چین
آژانس مسافرتی هم هوایی مجری مستقیم و بدون واسطه صدور ویزای چین
اگر میخواهید به راحت ترین شکل ممکن و در کمترین زمان ویزای چین بگیرید و از تور چین لذت ببرید. کافیست مدارک خود را به ما بسپارید.
ویزای دانشجویی چین
 مدارکی که برای اخذ ویزای چین لازم دارید
کپی شناسنامه
ارائه پاسپورت با حداقل هفت ماه اعتبار
دو قطعه عکس رنگی با زمینه ی سفید 6*4
اگر خانواده يا دوست مقيم چين شما بايد اصل فرم دعوت‌نامه را براي شما ارسال کند
اگر دعوت‌نامه نداريد، واچر هتل براي تمام مدت اقامت در چين يا مدارکي که نشان دهد شما صاحب مسکن در اين کشور هستيد الزامي است.
بلیط هواپیما
ارائه تمکن مالی با موجودیت حداقل 40 میلیون تومان
ویزای دانشجویی چین
گرفتن ویزای چین چه قدر طول میکشد؟
زماني که براي رزرو ويزاي چين بايد طي شود حدود 10 روز کاري است.ویزای نیمه فوری مخصوص آن دسته از افرادی است که برای سفر به چین عجله دارند.
به یاد داشته باشد: نرخ ويزا براي کودکان نيز مانند بزرگسالان محاسبه مي‌شود و مبالغ واريزي براي ويزا به حساب سفارت چين، قابل برگشت نيستند.
ویزای دانشجویی چین
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆آژانس مسافرتی هوم هوایی سفر▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁

آدرس ما: تهران - ميدان سپاه

لطفا برای دانستن جزییات کامل در مورد ویزای چین و تور چین با مشاوران ما در تماس بگیرید.
02149279494
09354882927
و يا به سايت تاش نيس مراجعه کنيد:
tashnis.com
ویزای دانشجویی چین

هیچ دیدگاهی برای این آگهی درج نشده است

اولین دیدگاه را شما ارسال کنید

جهت ارسال دیدگاه باید در سایت عضو شوید

ثبت آگهی رایگان
جهت مشاهده نماد اصلی کلیک بفرمایید
جهت مشاهده نماد اصلی کلیک بفرمایید